Tevékenységeink

Növénytermesztés

A művelt területek 55%-án gabonaféléket, 45%-án ipari növényeket termelünk.

A gabonaterületekből 40 hektáron vetőmagtermelést folytatunk részben a saját szükséglet fedezésére, részben értékesítési céllal. Termelésünkben kiemelt helyet foglal el a kukorica, őszi árpa, őszi búza, repce és a napraforgó. Ezen kívül több éves múltra tekint vissza a szójatermesztés is, amelyet saját full fat üzemünkben dolgozunk fel saját felhasználásra és értékesítésre. A folyamatosan karbantartott és frissített gépparkunknak köszönhetően igyekszünk a technológiai fejlődéssel lépést tartani, ezáltal az egyre növekvő gazdasági elvárásoknak megfelelni. Célunk a hatékonyság, termelékenység folyamatos javítása.

Terményfelvásárlás

Aktuális árainkkal kapcsolatban kérem keressen elérhetőségeinken!

Társaságunk a térségben gazdálkodó partnereitől az általuk megtermelt minden szántóföldi termény felvásárlásában igyekszik partner lenni! Törekszünk a megbízható, kiszámítható, transzparens és hosszú távú együttműködésre.

Termény szárítás és tisztítás

Meglepetések nélkül, átláthatóan, kiszámíthatóan!

Terményszárító üzemünkben kedvező árakon vállaljuk a termények elő- és utótisztítását, valamint szárítását.

Termény raktározás

A sajószentpéteri Epres-tanyán jelenleg 10.000 tonnát meghaladó raktárkapacitással rendelkezünk, amely lehetőséget biztosít bértárolásra is.

Bérmunka

Időben, szakszerűen, megbízhatóan!

Megfelelő gépparkunk és jó szakember gárdánknak köszönhetően szinte a teljes mezőgazdasági gépi szolgáltatásokban partnerek tudunk lenni a talaj előkészítéstől a betakarításig.

Termeltetés, integráció

Érdeklődése esetén kérem keressen bennünket elérhetőségeinken!

Cégünknél lehetőség van nemcsak egyes rész- feladatok, szolgáltatások igénybevételére hanem a teljes mezőgazdasági termelés komplett lebonyolítására az adminisztrációtól, a gépi szolgáltatáson át az értékesítésig.

Vetőmag előállítás, kereskedelem

Vetőmag előállításunk búza és őszi árpa vetőmagra összpontosul, amiből a saját igényeken felül értékesítésre is kínálunk. Az idei évben a Genius és Laverda fajtákból várható értékesítendő vetőmagunk. Ezeken kívül partnereinket az általunk használt kukorica, repce, szója és napraforgó vetőmagokból is versenyképes árakon tudjuk kiszolgálni.

Műtrágya és növényvédő szer kereskedelem

Kiegészítő szolgáltatásként partnereinknek műtrágya és növény védőszer beszerzéseik lebonyolításában is részt tudunk vállalni.

Kapcsolat

KÖZPONTI IRODA
3796 Borsodszirák, Petőfi u 43.
Tel.: +36 30 206 95 19
iroda@szirakcsoport.hu

NÖVÉNYTERMESZTÉS
Tel.: +36 30/206 33 05
novenytermesztes@szirakcsoport.hu

Telephelyeink

EPRES-TANYA – felvásárlás, szárítás, tárolás
Sajószentpéter, Hrsz. 027/2
Tel.: +36 30/206 32 83
eprestanya@szirakcsoport.hu